Mexico knock-out Confederations Cup gastheren Rusland

KAZAN, moncler jas heren sale Rusland (Reuters) Mexico-winger Hirving Lozano maakte gebruik van moncler jassen outlet een vreselijke combinatie in de Russische verdediging moncler jassen dames sale om een ​​buitengewoon doelpunt te scoren, waardoor hij zijn partij een 2-1 overwinning bezorgde en moncler heren de Confederations Cup-hosts zaterdag moncler jassen dames uit het toernooi gooide.

Voetbal Mexico vs Rusland moncler jas dames sale FIFA Confederations Cup Rusland 2017 Groep A Kazan Arena, Kazan, Rusland 24 juni 2017 Mexico’s Hirving Lozano viert het scoren van moncler sale hun tweede moncler jassen doelpunt REUTERS / Maxim Shemetov

De doelman uit Rusland, Igor Akinfeev, heeft de situatie helemaal verkeerd gelezen nadat Hector Herrera zeven minuten voor de tweede helft een lekvrije afstand van 80 meter naar het veld vanaf de rand van het Mexicaanse gebied had gestuurd.

De bal kaatste op ongeveer 2018 moncler 25 meter van het Russische doelpunt en, zoals Akinfeev en zijn verdediging dallied, sloeg Lozano dapper de bal over de doelman moncler uitverkoop vanaf de rand van het gebied om de CONCACAF-kampioenen naar de halve finale te sturen.

Rusland had de hoop van hun fans verhoogd moncler outlet https://www.monclersale.nl door een eerste moncler jas sale helft door Alexander Samedov te leiden, maar werd snel vastgezet door de moncler jas heren Nestor Araujo-equalizer op het halfuur.

Rusland vroeg uit de race was opnieuw een tegenvaller voor de volgende World Cup-gastheren die vorig moncler dames jaar ook uit het Europees kampioenschap gingen tijdens de groepsfase, toen ze er niet homesite in slaagden een wedstrijd te winnen en door velen werden beschouwd als de slechtste ploeg in het toernooi.

De Russische middag werd voltooid in de 68e minuut nadat Yury Zhirkov werd gestuurd voor elbowing en ze werden alleen nog verder in verlegenheid gebracht door de scheidsrechter van de video-assistent die een derde Mexicaans doelpunt afsloot voor buitenspel.

De video-replay werd ook gebruikt in de 17e minuut nadat de Russische voorhoede Fedor Smolov in de doos ging zitten nadat hij in contact leek te komen met Araujo, maar moncler jassen heren sale de scheidsrechter oordeelde moncler outlet tegen een penalty.

Voetbal Mexico vs Rusland FIFA Confederations Cup Rusland 2017 Groep A Kazan Arena, Kazan, Rusland 24 juni 2017 Mexico’s Hirving Lozano scoort hun tweede doelpunt REUTERS / Darren Staples

Mexico domineerde het balbezit al vroeg, maar Rusland verliep toevallig, moncler jas dames toen Samedov doelman Guillermo Ochoa net binnen de verre moncler jassen heren paal versloeg moncler nederland nadat Mexico er niet in slaagde een kopbal te wissen en middenvelder Aleksandr moncler jas outlet Erokhin de bal moncler outlet sale miste terwijl hij probeerde te schieten.

No Comments

Post A Comment