Ltd, som er et joint venture mellom italiensk energigruppe

Ltd, som er et joint venture mellom italiensk energigruppe

EU-fusjoner og overtakelser 3. november

canada goose outlet norge BRUSSELS, Nov 3 (Reuters) Følgende er gjennomgått av European Commission og en kort guide til EUs fusjonsprosess: canada goose outlet norge

GODKJENNELSER OG UTTRYKKELSER Fransk gensalg BPCE, som er en del av den franske banken Natixis, erverver 49,9 prosent av fem datterselskaper av La Compagnie du Soleil og La Compagnie du Vent, som eies av det franske verktøyet GDF Suez og Soper godkjent november for å erverve 51 prosent av Santander Insurance Life Ltd, Santander Insurance Europe Ltd og Santander Insurance Services Ireland Ltd fra den spanske banken Santander (meldt 30. oktober / deadline 4. desember / forenklet)

UTSTYR OG ANDRE GANGER Ingen

canada goose salg Første trinns vurdering av DEADLINE canada goose salg

canada goose jakke oslo NOV 5 SOCAR, Aserbajdsjan Canada, for å kjøpe stakes i greske naturgassnettet operatør DESFA fra gresk naturgassverktøy DEPA (varslet 1. oktober / deadline 5 november) canada goose jakke oslo

NOV 12 Aerospace-gruppe Airbus og fransk motorfabrikant Safran til å etablere et joint venture (meldt 8. oktober / deadline 12 november)

NOV 13 Investeringsfirma Strategic Value Partners for å erverve Linpac Senior Holdings Ltd, USAs morselskap av plastemballasje Linpac Packaging Ltd (varslet 9. oktober / deadline 13. november / forenklet)

canada goose billig Chemicals Company Albemarle å kjøpe spesialkjemikalieprodusent Rockwood Holdings Inc (varslet 9. oktober / deadline 13 november) canada goose billig

NOV 14 Meksikanske kjemikalieproducent Mexichem å kjøpe tysk plastfabrik Vestolit (meldt 10. oktober / deadline 14 november)

canada goose norge forhandler Nederlandsk gjensidig fond for APG og Hammerson for å erverve bolighusskontroll av eiendomsutvikler Via fra eiendomsutviklere SDMG og Meyer Bergman Group (varslet 10. oktober / deadline 14 november / forenklet) canada goose norge forhandler

Japansk lastebil maker Hino Motors Ltd, som er en enhet av Toyota Motors Corp, indonesisk bilforhandler Canada. Indomobil og japansk handelshus Sumitomoto Corp for å sette opp et joint venture i Indonesia (varslet 10. oktober / deadline november Canada Goose stikkontakt calgary medisinsk utstyr maker Medtronic Inc Canada til å kjøpe irsk peer Covidien (varslet 10. oktober / deadline 14 november)

canada goose jakke NOV 17 Abu Dhabi baserte Etihad Airways om å erverve 49 prosent eierandel i italiensk flyselskap Alitalia (meldt 29. september / frist forlenget til 17. november fra 3. november etter forpliktelser sendt 27. oktober) canada goose jakke

Private equity firma KKR og tyske forsikringsselskap Allianz til å erverve indirekte felles kontroll av salgsautomat Selecta (meldt 13. oktober / deadline 17 november)

NOV 18 canada goose outlet store i nærheten av meg Eiendom utvikler RREEF, en enhet av Deutsche Goose Uk nettstedet og tysk eiendomsrådgivning ECE å samle eiendommer (meldt 14. oktober / deadline 18 november)

canada goose norge nettbutikk NOV 20 Private equity firma TDR Capital canada goose outlet til å erverve britisk boligbygger Lakeside Ltd (meldt 16. oktober / deadline 20 november / forenklet) canada goose norge nettbutikk

canada goose norge Fransk telekomoperatør https://www.canada-goose-jakker.com Orange til å erverve spansk leverandør Jazztel (meldt 16. oktober / deadline november, som er en del av spansk byggherre Ferrovial, for å erverve felles kontroll over britisk flyplassoperatør Airport Holdings NDH1 fra Heathrow Airports Holdings Ltd (varslet 17. oktober / deadline november . 21) canada goose norge

British Insurer Aviva Canada Goose Outlet Online Store gjennomgang og polske banken BZ WBK å sette opp et joint venture (meldt 17. oktober / deadline 21 november / forenklet)

NOV 24 Sør-Korea Lotte Chemical Corp å erverve Versalis Elastomers Co. Ltd, som er et joint venture mellom italiensk energigruppe ENI-datterselskap Versalis og Lotte Canada (meldt 20. oktober / deadline 24. november / forenklet)

NOV 26 Kinesisk konglomerat Fosun å kjøpe fransk feriegruppe Club Mediterranee (meldt 22. oktober / deadline 26. november / forenklet)

canada goose dunjakke Privat aksjefirma Blackstone til å erverve Alliance Automotive fra Weinberg Capital Partners (meldt 22. oktober / deadline 26. november) canada goose dunjakke

canada goose importør norge NOV 28 Canadas pensjonsfond Ontario Lærere Pensjonsplan for å erverve minoritetsandel i vaskeri Canada CSC ServiceWorks fra private equity firma Pamplona Capital Management (meldt 24. oktober / deadline 28 november / forenklet) canada goose importør norge

canada goose i norge Spansk forsikringsselskap Mapfre å kjøpe italienske og tyske bedrifter i nærheten av Direct Line, Storbritannias største motorforsikringsselskap (meldt 24. oktober / deadline 28 november / forenklet) canada goose i norge.

No Comments

Post A Comment