Det er det som gjør dem til et godt sted for overtakelse

Det er det som gjør dem til et godt sted for overtakelse

med Oprah som leder veien

Mindre en prisutdelingsutstilling og mer en langvarig uttalelse om kulturell korrigering, klarte søndagens Golden Globe Awards telecast likevel å holde ting ganske underholdende midt i revolusjonen.

canada goose herre ‘God kveld, damer og gjenværende herre,’ begynte Meyers. ‘Det er 2018 og marihuana er endelig tillatt og seksuell trakassering er endelig ikke. Dette var Canada Goose outlet miami år med store små løgner og komme ut og TV-serien’ Big Little Lies ‘og filmen ‘Kom deg ut.” canada goose herre

canada goose jakke dame Menene i Meyers ‘vitser inkluderte Harvey Weinstein Canada Goose canada goose outlet Outlet uk falsk (han kommer tilbake om 20 år, verten sa ‘når han blir den første personen som noensinne har booed under In Memoriam’), Woody Allen, Kevin Spacey og President Trump, samt et smidig anbringende til Oprah Goose Outlet-offisielle Winfrey og Tom Hanks for å løpe på en 2020-presidentskort. canada goose jakke dame

canada goose jakker dame Disse enkle juksene ble levert til et berømt publikum i full og fullstendig avtale om en Beverly Hilton-ballroom kledd helt i svart for å vise støtte til ‘Time’ s Up ‘-bevegelsen av skuespillere og andre som har lovet å avslutte diskriminering og trakassering på arbeidsplassen. canada goose jakker dame

canada goose [Rosa Parks glemte rolle i å undersøke gjengen voldtatt av Recy Taylor] canada goose

canada goose victoria Det var et imponerende syn hver gang kameraet feide over rommet. Det gjorde også underverk for skattetidene for rødt teppe-tull som foregår i dag. Utmerkelsene viser til slutt noe viktig å snakke om, nye grunner til å dukke opp (for kjendiser og seere), selv om alle Den voldsomme avtalen begynte å høres en smule overflødig av showets ende. canada goose victoria

‘Big Lies,’ på riktig måte, tok hjem en rekke priser, inkludert best begrenset TV-serie og for ledende skuespillerinne Nicole Kidman. Støttende skuespillerinne og skuespiller Laura Dern og Alexander Skarsgard vant også. Det var en serie om en gruppe kvinner som innser at de er langt sterkere som en gruppe enn de er som rivaler.

I filmkategoriene, ‘Tre billboards utenfor Ebbing, Missouri’ vant beste bilde (drama) en av fire utmerkelser søndag kveld. ‘Lady Bird’ tok beste nettbutikkbilde (musikalsk eller komedie). Gary Oldman vant beste skuespiller (drama) for Winston Churchill i ‘Darkest Hour’; Frances McDormand vant beste skuespillerinne (drama) for ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.’

Hulu ‘s’ The Handmaid ‘s Tale, ‘et annet Canada Goose utløp i nærheten av meg, ukjent timed serie om en dystopisk tidligere USA hvor kvinner ikke lenger har noen rettigheter, også ryddet opp og vinner beste tv drama. Vi bodde i de tomme hvite mellomromene på kanten av printen. ‘

canada goose jakke herre Vel, ikke mer. canada goose jakke herre

Flere aksept taler gjennom kvelden rørt canada goose outlet outlet Canada A:

canada goose trillium Kidman: ‘Min mor var en talsmann for kvinnens bevegelse da jeg vokste opp… Takk for at du kjempet for så hardt.’ canada goose trillium

canada goose dame Rachel Brosnahan, som vant beste tv-komedieselskere for hennes hovedrolle ‘The Marvelous Mrs. Maisel’: ‘La oss holde hverandre ansvarlig og investere i og mestre [kvinners historier].’ canada goose dame

Reese Witherspoon, som snakket etter ‘Big Little Lies’ vant best begrensede serier: ‘Jeg vil takke alle som brøt deres stillhet i år… Tiden er oppe, vi ser deg, vi hører deg og vi vil fortelle deg historier.’

canada goose outlet McDormand: ‘Stol på meg, kvinnene i dette rommet i kveld er ikke her for maten. Vi er her for arbeidet. Takk.’ canada goose outlet

canada goose jakker herre Kveldens forventede midtpunkt, Oprah Winfreys Canada-utsalgssted i ukelig aksept for Cecile B. DeMille-prisen, skuffet ikke. Hun begynte med å huske hva det betydde for henne, som en liten jente, å se Sidney Poitier vinne en Oscar i 1964 og segued til en kommentar om Recy Taylor, en svart kvinne som ble voldtatt av hvite menn i 1944 og fortalte folk hva skjedde i stedet for å holde det stille. Winfreys tale tordnet inn i et rallykryp for likestilling og rettferdighet for kvinner overalt, ‘hvis navn vi aldri https://www.canada-goose-jakker.com vil vite’ og en hilsen til menn som støtter dem. ‘En ny dag er i horisonten,’ sa hun. ‘En tid hvor ingen må si’ Me Too ‘igjen.’ canada goose jakker herre

canada goose salg Publikum gikk villt; Det var opp til filmregissør Ron Howard og skuespillerinne Natalie Portman å følge Winfreys tale, med en presentasjon av beste filmregissør. ‘Og her er alle mannlige nominerte,’ fortalte Portman arkivet. (Guillermo del Toro vant for ‘The Shape av vann.’) canada goose salg

canada goose jakke Glober har et rykte, fortjent eller ikke, for å være moro! utmerkelser viser ubegrenset schmooziness! Tipsen! Munnen! men arrangementets 75 års historie tyder på et bedre ord: fungible. Det er det som gjør dem til et godt sted for overtakelse. canada goose jakke

Ved å stå for lite og betyr mindre, er det lett for en vert eller en grunn til å forme Glober til stemningen eller budskapet i øyeblikket. Ricky Gervais holdt en sadistisk svikt over showet ved de fire anledninger han holdt; aksepterer fjorårets TheMille-pris, Meryl Streep leverte et motstandsrangerende gråte bare dager før president Trumps innvielse.

canada goose victoria parka Globerne klamrer seg elastisk til den gamle (og begrensende) Beverly Hilton ballroom setting og en liste kolliderer med B-listen autentiske vibe. Underveis har det blitt en bevisende grunn for kjendiser til å prøve å kjøre deres telefonnummer, årsaker, bevegelser og meninger å være som Hollywood canada goose jakker butikk som de kan være. De førte selv ut det ultimate våpenet, Barbra Streisand, for å levere en siste jab på patriarkatet. canada goose victoria parka

canada goose norge Etter et show som er bestemt, bør man nok forvente en presidens tweet, med en s morgenskaffe, som erklærer at min knapp er større krig på Hollywood canada goose norge.

No Comments

Post A Comment