Den nåværende kontrakten ville være utløpt i 2016

Den nåværende kontrakten ville være utløpt i 2016

Borussia Dortmund vinner sponsor Evonik som investor

FRANKFURT (Reuters) Tysklands første divisjonsklubben Borussia Dortmund tar en kapitalinnskudd på 26,7 millioner euro fra sin skjortesponsor, kjemikaliemaker Evonik, som vil få en 9,06 prosent eierandel i klubben til gjengjeld.

Logoen til det tyske kjemiske selskapet Evonik Industries er avbildet på en fabrikk related https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge i Darmstadt canada goose jakke dame 18. juni 2012. REUTERS / Alex Domanski

Borussia Dortmund, den eneste børsnoterte tyske fotballklubben, canada goose victoria planlegger canada goose jakke å bruke inntektene på spillermarkedet, styrke canada goose jakker dame sin egenkapitalbase og åpne et representasjonskontor i Asia.

Dortmund, også kjent canada goose salg som BVB, utvidet sin hovedsponsoravtale med Evonik til 2024/2025 canada goose trillium Bundesliga sesongen. Den nåværende kontrakten ville være utløpt i 2016.

ny sponsoravtale og canada goose dame Evonik-eierandel i BVB betyr at vi konsekvent kan spille toppspillere både i Tyskland og utlandet, sa Dortmunds administrerende direktør Hans Joachim Watzke i en uttalelse.

Tysklands største utlåner Deutsche Bank tidligere i måneden sa at den hadde vurdert å ta en innsats i klubben, men bestemte seg for det.

Evonik, en produsent av høyteknologisk plast, tilsetningsstoffer og klar canada goose akrylark, begynte å sponsere fotballklubben i 2006 for å øke offentlig bevissthet om Evonik-merkevaren, canada goose outlet som den introduserte i canada goose victoria parka 2007. Dens tidligere virksomheter ble kjent som Degussa og RAG.

Nye aksjer blir utstedt til Evonik på 4,37 euro per aksje, en 5 prosent rabatt over gjennomsnittlig sluttkurs i løpet av de siste fem handelsdager, sa Dortmund. BST).

Klubben fra Tyskland rustbelte Ruhr dalregionen, er sett på som den eneste som i øyeblikket kan utgjøre en trussel mot Bayern München canada goose jakke herre dominans i tysk profesjonell fotball.

Dortmund, Bundesliga-mesteren i 2011 og 2012, fullførte canada goose herre andreplassen bak Bayern München i Tyskland toppklasse denne sesongen, og tapte også Bayern i cupfinalen.

Dortmund tar en side fra rivaliserende Bayern playbook i å søke mer bedriftsunderstøttelse.

Avtalen ga unoterte Bayern en underforstått verdsettelse på 1,32 milliarder euro, mer enn fire canada goose jakker herre ganger Dortmunds nåværende markedsverdi canada goose norge på 278 millioner euro, eller nær 300 millioner når det tas hensyn til Evonik-kapitalsprøyting.

No Comments

Post A Comment