Amazon Web Services, skyplattformen, sto for nesten 75 prosent

Amazon Web Services, skyplattformen, sto for nesten 75 prosent

Amazonas skyvinster er sølvfôr

Men sant til form, kan selskapet bruke mer enn analytikere trodde det ville i første kvartal. canada goose victoria Bezos foretrekker fortsatt investering i inntjening. REUTERS / Mike Segar

Den elektroniske titanen ga en oppmuntrende 2,4 milliarder dollar i nettoinntekt i 2016. Amazon Web Services, skyplattformen, sto for nesten 75 prosent canada goose jakker dame av året driftsresultat. I fjerde kvartal kom inntektsveksten på AWS i 47 prosent året etter år en svak nedgang fra forrige kvartal, men fortsatt rask med driftsmarginene jevn på rundt 33 prosent.

Bunnlinjen var bedre enn canada goose dame Wall Street forventet, selv om canada goose trillium topplinjen falt litt kort. Men det ser ut til at noen canada goose jakke analytikere håpet at kanskje endelig den oppadgående trenden i fortjenesten ville fortsette, og begynte å rettferdiggjøre selskapets strakte verdsettelse, som for tiden kjører rundt 100 ganger prognostisert inntjening, ifølge Thomson Reuters canada goose jakke herre data.

Det er imidlertid ikke ennå å canada goose outlet være med at selskapet sier at det vil utgjøre maksimalt 900 millioner dollar i driftsinntekter i første kvartal, mot utsikter på 1,3 milliarder dollar. Amazon volatile aksjer tok en 4 prosent treff i sent handel etter at den publiserte sine tall.

Bezos plan er å øke investeringen på alt fra varehus og fly canada goose herre til sin suksess Alexa stemmekontroll enhet og video innhold ambisjoner. Tross alt, canada goose norge prøver Amazon å konkurrere med Netflix. Reed Hastings video streaming my website https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge service planlegger å shell ut noen $ 6 milliarder på TV-programmer og filmer i år.

Investerer det meste av hva behemoten genererer i canada goose salg stedet for å bekymre seg om nettoresultatet har tjent Amazonas vekstambisjoner og investorer canada goose godt gjennom årene. Konsernsjefen viser ingen tegn på å endre sin tilnærming. Den fremvoksende skytservicen i en gigant, med sterk vekst og sunn fortjeneste, er en sølvfôr som kan holde investorene canada goose victoria parka tålmodige.

BreakingviewsReuters Breakingviews er verdens ledende kilde til dagsorden som gir økonomisk innsikt. Som Reuters merkevare for finansiell kommentar, dissekerer vi store forretninger og økonomiske historier canada goose jakke dame når de bryter rundt i verden hver dag. Et globalt team på omtrent 30 korrespondenter i New canada goose jakker herre York, London, Hong Kong og andre større byer gir ekspertanalyse i sanntid.

No Comments

Post A Comment