Het maakt ons ongelooflijk ongeduldig met elkaar

Het maakt ons ongelooflijk ongeduldig met elkaar

als de top van de line-up begint te sissen

moncler jassen outlet Angel Pagan zou de nummer 2-gokkast in de Giants-line-up bezetten totdat Joe Moncler Jackets Panik kocht, die een maand verloor vanwege een hersenschudding en zijn timing terug op de plaat kreeg. moncler jassen outlet

moncler jassen Het bleek zo’n goed idee te zijn dat Bruce Bochy niet van plan is om het te veranderen. moncler jassen

‘Je kunt Angel niet verplaatsen,’ zei Bochy zaterdagochtend. ‘Wat een geweldige klus heeft deze kerel gedaan. Hij is zo stabiel en zo stevig geweest dat hij nergens heen gaat. ‘

moncler jas heren Wel, hij gaat ergens heen, hij is tenslotte in zijn wandeljaar. En wat een wandeling jaar het blijkt te zijn voor de 35-jarige. Pagan is batting.352 tijdens zijn huidige 17 spel raken streak, dat is de langste huidige goedkope Moncler outlet in de grote competities. het langst door een Reus dit seizoen. Nog drie games en goedkope monclerjacks, Pagan, zou zijn beste 20-game-reeks uit de Moncler-verkoopscarrière evenaren, die hij in 2012 opzette toen hij zo’n moncler outlet-verkoper was als de leadoff-man in een club die de World Series won. moncler jas heren

moncler outlet Dit is een knaller voor jou: Pagan had een.774 OPS in het seizoen 2012. Hij heeft dit.794 OPS dit seizoen en zijn volgende homerun zou zijn negende zijn, wat de meeste zou zijn sinds hij de beste 11 was. met de 2009 Mets. moncler outlet

moncler sale Geen slecht herstel voor een speler wiens 3,32 slagsnelheidspercentage vorig seizoen werd gerangschikt als de op een na laagste van alle gekwalificeerde National League-spelers. moncler sale

moncler outlet sale En nu begint de hoofdman Denard Span op te warmen. Hij komt binnen met zeven hits in zijn laatste negen slagbeurten, waaronder een paar RBI-singles die de Giants hielpen een voorsprong van 3 1 te bouwen in de zevende inning op weg naar een 8 1 overwinning zaterdagnacht. Hij raakt deze.351 in 17 wedstrijden deze maand. moncler outlet sale

moncler jassen dames sale De Giants zullen proberen om het drie op een rij te maken boven de Mets, en het zou geweldig zijn voor linkshandige Matt Moore om een ​​overwinning voor zijn thuis monlcer down jacks te krijgen terwijl hij voor de eerste keer met Buster Posey werkt. Het zou een bonus zijn als Moore zich helemaal thuis zou voelen, gezien zijn volgende opdracht, moncler outlet https://www.monclersale.nl donderdag, aan het einde van een showdown-serie in het Dodger Stadium. moncler jassen dames sale

Voor het geval je nieuwsgierig was, is Pagan een slag van 33. (4 voor 12) tegen Mets rechtse hand Bartolo Colon. Hunter Pence is 6 voor 11 met een paar homeruns. (Als je naast Pence en Colon naast elkaar zou staan, zou iemand dan geloven dat ze atleten waren die dezelfde sport speelden? Ik denk van niet.)

Een andere pregame-opmerking: linkshandige goedkope moncler Josh Osich gooit veel wissels in zijn revalidatiespelletjes terwijl hij probeert het gevoel voor het veld te herwinnen. Dat is een sleutel voor hem om rechtshandige slagmensen te bestrijden, die een gemiddelde van 34 hebben tegen hem. De Giants wilden dat Osich meer dan een match-up lefty zou zijn, dus dat is een belangrijke stap voor hem om te nemen voordat hij op 1 september geactiveerd is. (Lefties zijn tegen .138 tegen hem aan het slaan.) Heeft het meest gedocumenteerd een bewogen periode in de honkbalgeschiedenis van San Francisco Giants, nadat het team sinds 2004 voor drie grote media, waaronder de San Jose Mercury News en de Oakland Tribune, het team heeft bestreken. De andere opmerkelijke prestaties van Baggarly zijn onder meer het lopen als de braadworst in de Milwaukee-worstrace en het worden van een drievoudig Jeopardy! -kampioen.

Ik nam een ​​pauze. Ik moest. Ik vond het niet leuk wie ik werd, maar ik moet heel eerlijk zijn en zeggen dat het me niet beviel dat velen van jullie net zo goed werden.

moncler jassen heren Ik hou van de Giants. Liefde. Ze bedoelen meer te zijn dan ze zouden moeten betekenen voor iedereen die volwassen is. Het is frustrerend als ze slecht spelen. Ik word te boos op sommige spelers (gelukkig sluiten sommige daarvan me uit: Span, Lopez, Casilla). Ik was te boos geworden op Bochy. Moncler verkoop Evans. Kelly. Krukow. Renel. Amy. CSN. PG-advertenties. moncler jassen heren

moncler jas outlet Maar in mijn achterhoofd was en ben ik ervan overtuigd dat ze nog steeds naar de play-offs gaan. Er zijn nu tekenen. moncler jas outlet

moncler jas dames Maar door dit stuk is deze blog in veel opzichten een beerput geworden. Vrienden stichten tegen vrienden. Ontwakende eenzame aandachtzoekers die absurditeit gebruiken voor reacties en reacties op meth. Het maakt ons ongelooflijk ongeduldig met elkaar. Het heeft ons brutaal onbeleefde dingen laten zeggen over het team van de spelers, de manager waar we van houden. Het heeft ervoor gezorgd dat al onze negatieve neigingen onze positieve overweldigen. moncler jas dames

Ik ben misschien te gevoelig geweest en heb het persoonlijk genomen, of het nu over het team gaat of over mij. Er is een kerel die minachtend tegenovergesteld is aan elke opmerking die ik maak, zelfs wanneer hij goedaardig is. Vroeger was het vervelend. Nu? Het maakt me te boos. Hij doet het om me boos te maken. Hij wint.

moncler jas sale Ik wil kijken naar baseball Ik wil Moncler heren jassen om zich te verbazen over het talent, genade, vechten, uitdagingen. Ik wil me het geweldige fysieke talent en de mentale focus herinneren die deze mannen nodig hebben om zelfs maar één dag in deze competitie te spelen. Ik wil roeien voor jongens die ik leuk vind en je hoeft je niet te hoeven dwingen om te verdedigen wanneer ze binnenkomen als ze dat niet doen. Ik wil niet lezen dat iemand zegt dat een man die ze niet kent, een slechte teamgenoot is ‘wanneer ze geen idee hebben. goedkope moncler jassen Ik wil niet lezen dat iemand ‘stikte’ toen hij een bal naar iemand verpletterde. Ik wil niet lezen dat een manager een debiel is wanneer zijn zet mislukt, maar lees niets wanneer de zetten werken. moncler jas sale

moncler jas heren sale Ik ben verslaafd aan deze blog.Je hebt het recht alles te zeggen wat je hebt.Alles.Maar er is iets veranderd.Deze leuke, vriendelijke sportbar is een woedende meute geworden.We zijn aan het blaffen en uitdagend en vechten. Ik weet dat sommigen dit als hun handtekening gebruiken, en niet altijd op een gemene manier, het is zelfs leuk, maar degenen die dat meestal niet hebben, zijn (ik ook) echt moeten beslissen of dit is waar we willen dat deze community gaat. moncler jas heren sale

Dit team greep gisteravond terug naar de eerste plaats. Ze hebben het samengetrokken. Geen idee als het duurt. Maar hier zit ik in een ander augustus in dit decennium met een sterke mogelijkheid dat ik de Giants in het postseizoen zal zien. Dat is niet mijn recht om te verwachten, maar ik ben er weer, dit is DE glorieperiode, ik ben afgemat en verwend, ik ben boos en ruzie geworden over een verloren strek. Wat stom.

Lees het HELE bericht. Je geeft pro sportsporters altijd een kans en toch ben je een christen. Het gekoppelde artikel was toevallig een leraar. ik heb het verhaal niet verzonnen. Ze krijgt nog een kans en ik denk dat ALLE jongens die je weg wilt doen met IE Chapman Aldon en 100 anderen een christelijke kans moeten krijgen. Vuile innuendos? Vies? Beschrijf Filthy? U personaliseert dingen online die niet naar u zijn gericht. Ik had een mening over hoe Gearrin vroeg door Bochy werd gebruikt in die specifieke game en Pence eruitzag als Petey Feliz

moncler nederland U bent fout mevrouw Lefty moncler nederland

Lees het HELE bericht. Je geeft pro sportsporters altijd een kans en toch ben je een christen. Het gekoppelde artikel was toevallig een leraar. ik heb het verhaal niet verzonnen. Ze krijgt nog een kans en ik denk dat ALLE jongens die je weg wilt doen met IE Chapman Aldon en 100 anderen een christelijke kans moeten krijgen. Vuile innuendos? Vies? Beschrijf Filthy? Je personaliseert dingen die niet op jou zijn gericht. Ik had een mening over hoe Gearrin vroeg door Bochy werd gebruikt in die specifieke game en Pence eruitzag als Petey Feliz

U bent fout mevrouw Lefty

moncler dames kom je redden moncler dames

moncler uitverkoop in antwoord op uw verdediging ja, u hebt in een antwoord aan mij een verhaal gekoppeld aan een vrouwelijke leraar die minderjarige studenten lastig viel. Jij deed dat. Het gebeurde. moncler uitverkoop

Ik begrijp geen problemen met begrijpend lezen en ik ben niet op een raaklijn. Ik bel je op je BS. Als dit een werkplek was, zou dit kwalificeren see page als intimidatie.

moncler heren Maar ik ben hiermee klaar omdat de rest van deze blog het verdient om hun tijd verspild te hebben met deze onzin. Dit is dus mijn laatste woord. De ENIGE passende reactie op wat je hebt gedaan, is het volgende: moncler heren.

No Comments

Post A Comment