000 besteed aan het verslaan van de moncler outlet

000 besteed aan het verslaan van de moncler outlet

afhankelijk van politieke bijdragen

moncler jassen dames AUGUSTA Tegenstanders en voorstanders van wetswijzigingen hebben this link in de loop van de jaren honderdduizenden dollars besteed aan pogingen om wetgevers en kiezers te beïnvloeden, maar ondanks die inspanningen zijn substantiële wijzigingen in de wapenwetgeving van Maine maar weinig gevallen. De wetgevers overwegen nu opnieuw hoe Maine zou moeten reageren als debat over veiligheid op school en moncler herenjassen voor geweren in de nasleep van de schoolopnames in Florida die in februari 17 doden lieten. moncler jassen dames

moncler jas heren sale Een van de belangrijkste spelers in het debat is de National Rifle Association. Zijn politieke actiecomités hebben sinds 2014 bijna $ 1,2 miljoen in Maine besteed aan pogingen om de wetgeving op het gebied van wapenbeheersing te beïnvloeden door te doneren aan kandidaten en partij-PAC’s of campagnes om wapenbeheersingsmaatregelen te verslaan. Het grootste deel van dat geld werd $ 1,1 miljoen uitgegeven om een ​​stembiljet van 2016 te verslaan om achtergrondcontroles voor privé-wapenverkopen te vereisen. De organisatie doneerde ook $ 4.350 aan kandidaten en $ 17.386 aan Republikeinse gecontroleerde PAC’s. moncler jas heren sale

moncler jas heren Maar campagnebijdragen zijn alleen de NRA wapens. De organisatie financiert het merendeel van de geweerveiligheids- en monlcer donsjasentrainingen die worden aangeboden door lokale Maine-geweerclubs, waarbij veel van die clubs een NRA-lidmaatschap vereisen om deel te nemen of geweercursussen te volgen. moncler jas heren

De NRA beheert ook een zeer effectief communicatienetwerk, met behulp van e-mailwaarschuwingen en andere methoden om supporters te mobiliseren en in te zetten voor wetgevingshoorzittingen over wapenrekeningen. Wanneer die wetgevers zich kandidaat stellen, beoordeelt de NRA hun prestaties op het gebied van wapenrechten en beoordeelt ze op een scorekaart om haar leden te helpen beslissingen over de verkiezingsdag te nemen.

moncler outlet sale EEN FORMIDABLE BARRIER OM TE VERANDEREN moncler outlet sale

moncler jassen outlet De inspanningen van de NRI, in een landelijke staat met een lange traditie van wapenbezit, versterkt door groepen zoals de Sportsman Alliance of Maine en Gun Owners of Maine, vormen een formidabele barrière voor elke poging om betekenisvolle wapencontroles uit te voeren. moncler jassen outlet

moncler outlet Wetgevers geven in het algemeen de voorkeur aan de invloed van NRA scoren op hun besluitvorming, maar er valt niet te ontkennen dat de positie van organisaties van wapenbezitters de overhand heeft gekregen in de goedkope moncler-verkoophallen van het State House. Paul LePage is in de voorhoede van de beweging geweest om de wapenrechten te beschermen. Grondwet of de staat Maine. Grondwet maar ook in de Maine Constitution. In 1987 werd de Maine-grondwet gewijzigd om dat recht met de gelezen taal te verduidelijken, heeft de burger het recht wapens te houden en te dragen en dit recht zal nooit in twijfel worden getrokken. 1987 amendement, goedgekeurd door de wetgevende macht en geratificeerd door de kiezers, uit de grondwet de woorden de gemeenschappelijke verdediging, verduidelijking van het recht als een individuele. moncler outlet

moncler jas outlet Maar de politieke verdeeldheid over wapenveiligheid en aanverwante zaken, zoals veiligheid op school, zijn altijd schone in Maine, waar wetgevers vaak meer geïnteresseerd zijn in wat hun kiezers zeggen dan in hoe hun partijbazen zeggen dat ze moeten stemmen of hoe de NRA zal beoordelen hen. Dat was te zien aan het stemmen van vorige maand over het al dan niet invoeren van een wet na de wettelijke deadline die tijdschriften met hoge capaciteit munitie in Maine had verboden. moncler jas outlet

moncler jassen heren HET BESTEDEN VAN RELATIEF KLEINE SUMS IN MAINE moncler jassen heren

moncler jassen heren sale Sen. Amy Volk, een republikein die Scarborough in de voorsteden vertegenwoordigt, koos partij voor Democraten en stemde op het wetsvoorstel om verder te gaan. Maar Senator Troy Jackson, een democraat die de landelijke noordelijke stad Allagash in Noord-Maine voorstelt, is de zijde van de Republikeinen en stemde tegen het toelaten van de rekening ter overweging. moncler jassen heren sale

moncler heren Dacht niet dat de hoge capaciteit tijdschriftrekening echt een verschil zou maken in het stoppen van shooters, omdat mensen die zo ongezond zijn een ander type wapen gebruiken, legde Jackson uit. Ik zie ze niet gebruiken, maar ik denk niet moncler outlet https://www.monclerjassenoutlet.nl dat onze kinderen veilig zullen worden en ik heb Moncler Jackets gekocht die niet het gevoel zouden hebben dat ze de gouverneursbalie zouden passeren. zei dat ze wilde dat de wetgevende macht op zijn minst een debat zou hebben over de wet en zou overwegen of het zinvol was om te verbieden of om bepaalde beperkingen of voorwaarden vast te stellen voor toegang tot tijdschriften met hoge capaciteit. moncler heren

Ik doe goedkope moncler jassen hebben vragen over wat het doel van uw gemiddelde persoon met die (tijdschriften) is, zei ze.

Zowel Jackson als Volk zeiden dat ze zich niet bekommerden om de NRA en zijn ranglijsten.

De NAR Political Victory Fund PAC beoordeelt wetgevers en kandidaten voor functies met een letter cijfer van A + tot F op basis van zowel hun antwoord op een NRA vragenlijst en hun stemverslag over vuurwapens, als ze die hebben. De cijfers worden alleen uitgegeven in algemene verkiezingsjaren, maar de PAC onderschrijft ook kandidaten en promoot deze aanbevelingen met videoadvertenties en persberichten naar media.

De cijfers zijn ook online beschikbaar, maar worden niet gepubliceerd voor het publiek.

Het was onduidelijk wat Volk en Jackson in 2016 hadden uitgegeven, en de veldvertegenwoordiger voor het NRI Political Victory Fund voor Maine reageerde niet op een bericht.

moncler uitverkoop Terwijl tegenstanders van de NRA wijzen op haar invloed, brengt de organisatie in werkelijkheid relatief kleine sommen geld uit in Maine. moncler uitverkoop

Sinds 2014 hebben de NRA en zijn aangesloten PAC ongeveer $ 1,2 miljoen uitgegeven, maar het grootste deel van dat geld $ 1,1 miljoen ging naar de campagne van 2016 om een ​​vraag over de gehele staat te verslaan die een criminele achtergrondcontrole voor privékanonnenverkopen in Maine zou vereisen, volgens online records beschikbaar bij de Maine Ethics Commission.

2018 moncler GEBORSTELD DOOR SPORTSMAN ALLIANTIE 2018 moncler

Ter vergelijking, supporters van de stemming maatregel, die werd afgewezen door 52 procent van de stemmen, besteed meer dan $ 5,1 miljoen, verstrekt meestal goedkope moncler jassen door miljardair voormalige New York City Burgemeester Michael Bloomberg pistool controle organisatie, die de fondsen gefilterd naar Mainers voor verantwoordelijk Gun Ownership en zijn bondgenoten.

moncler nederland David Trahan, uitvoerend directeur van de Sportsman Alliance of Maine, zei dat hij de stemming grotendeels afweek van de achtergrondcheck omdat het achtergrondcontroles van een overdracht van een vuurwapen van de ene naar de andere persoon vereiste. Volgens Trahan sloeg die bepaling toe op de zeer diepgewortelde cultuur en traditie van de jacht op Maine waar vrienden en familieleden elkaar vaak vuurwapens lenen of zelfs tussen generaties heen en weer ruilen. moncler nederland

moncler sale De Sportsman Alliance of Maine, die 8.000 tot 10.000 leden heeft, heeft ongeveer $ 150.000 besteed aan het verslaan van de moncler outlet store-ballotvraag, zei Trahan, een Republikeinse voormalige staatswetgever. Trahan zei dat het SAM-succes grotendeels afhing van de mankracht van vrijwilligers. De samenwerkingsverbanden met 51 verschillende vis- en gameclubs en ongeveer zes andere organisaties die zich bezighouden met buitensporten in Maine gaven hen de slagkracht om de stembiljet te verslaan. moncler sale

moncler jassen dames sale kan geen campagne bedenken in Maine waar ze meer voordeel hadden in middelen, geld en consulting dan die campagne, zei hij. De NRA ging ook de strijd aan, maar de nationale groep werkte niet samen met SAM, zei Trahan. moncler jassen dames sale

moncler jas dames sale werkten niet samen. Ik deed mijn ding en zij deden die van hen. En ze zouden niet met mij delen wat ze aan het doen waren, zei hij. moncler jas dames sale

FIREARMS VEILIGHEIDSKANT VAN DINGEN geeft zijn eigen scorecards uit voor wetgevers van de staat, en Trahan zei dat zijn classificaties vaak van elkaar verschillen omdat SAM-missie alleen al breder is dan wapenrechten. Dat betekent dat wetgevers voordeel kunnen halen uit de organisatie voor het ondersteunen van landbehoud en wetten die de toegang tot land voor jacht en visserij, onder andere, beschermen of verbeteren.

Wat de NRI-rol betreft, zei Trahan dat de niet-politieke tak van de organisatie een significante aanwezigheid heeft in Maine, omdat het financiële steun biedt voor opleiding in vuurwapenveiligheid en ook subsidies toekent voor de bouw van vuurwapenafstanden of verbeteringen.

No Comments

Post A Comment