Når temperaturen stikker om vinteren

Når temperaturen stikker om vinteren

Dårlig asfalt baner vei for katastrofe

Bruken av resirkulert motorolje i canada goose outlet, Hong Kong asfalt sement, reduserer Ontario veier til murstein, sa en rettsmedisinsk forsker ved Queen University som studerte ytelsen til motorveien for to tiår.

i, søppel ut, hvordan Simon Hesp, en nederlandsk født polymer kjemiker og professor, oppsummerte den voksende industrien praksis, kan du blande billige olje tilsetningsstoffer i vei, som han anser grunnårsak til et provinsielt stort problem med for tidlig sprekking, potholing og til slutt tidlig trafikkfeil.

canada goose outlet Hesp, som har undersøkt asfaltvitenskapen i sitt analytiske laboratorium i Kingston i 25 år, sa at kommuner som velger det laveste budet på vegkontrakter, bør alltid forvente de beste resultatene på lang sikt, og råd trenger å få fart på hva som går inn i deres asfalt sement. canada goose outlet

canada goose dame år er lang tid for en kommune. Politikere tror det ikke langt foran. Men for veibestyrerne fanger det opp med dem fordi alt ser ut som absolutt søppel. hans dronning asfaltlaboratorium, sink og canada goose uttak svart fredag ​​andre metaller kan påvises i fortau prøver, som indikerer tilstedeværelsen av brukt motorolje. canada goose dame

canada goose salg fant motorolje i ca 50 prosent av asfalt sement i Ontario, og det er årsaken til massive mengder feil. Det tar sannsynligvis fem til ti år av en livssyklus av veien. indikerer at Ontario leverandører gir 10 til 20 prosent avfallsmotoroljerester til asfalt sement. canada goose salg

Hesp leverte en teknisk samtale presentasjon til Timmins byråd i slutten av april på asfaltstudier han har vært i fellesskap med Ontario Department of Transportation siden 2003 på Highway 655, som kjører mellom Timmins og Cochrane.

canada goose I forskjellige testplaster eksperimenterte de med forskjellige tilsetningsstoffer og sammensetninger under ekstremt kaldt værtemperatur. På en seksjon ble polyetylentereftalat (PET) -fibrene resirkulerte popflasker tilsatt til asfalten. canada goose

canada goose jakke dame åtte år gammel og det ser ut som ny, erklærte Hesp. canada goose jakke dame

Vanligvis består veibeleggning uk av 95 prosent aggregat og fem prosent flytende asfalt som fungerer som et Canada Goose Fabrikkutsalg vancouver-bindemiddel.

Hesp sa i slutten av 1990-tallet at Ontario-adopsjon av Superpave-metoden (High Performance Performing Asphalt Pavement) for motorveiskonstruksjon ved et uhell resulterte i at bindemidler ble introdusert gjennom voks, syrer og resirkulert motorolje, den sistnevnte han kaller industrien. hevder at bruk av smøremidler som bindemiddel til et lim som vegaggregat vunnet produserer veier som varer. Når temperaturen stikker om vinteren, separerer oljen fra den samlede osten, blir det vann, mikro sprekker vises og til slutt potholes ved våren tining.

ganger vi undersøkte fortau som cracked før garantien (ett år) startet. De hadde ikke jobbet med jobben. Det som forstyrrer kommunene, når det starter i det første året eller før garantien starter. er problemet, sa Hesp, siden Nord-Ontario er velsignet med materiale. Veisalt bidrar bare til fortauet hvis en vei er i stor grad sprukket i utgangspunktet.

canada goose trillium Ironisk nok, sa Hesp, Alberts asfalt fra Cold Lake, en raffinert råolje etter produkt er noen av de beste i verden. canada goose trillium

canada goose jakker herre andre til Venezuela-råoljen som jeg testet. Vi bringer den til Ontario, og den er fortynnet med rester av motorolje og produserer sannsynligvis nær den dårligste kvaliteten på asfalt som kan forestilles på grunn av inkompatibiliteten til bestanddelene i asfalten og paraffin-canada goose-utløpet miami i motoroljen. Avfallsmateriale, som gamle takbjelker og resirkulert fortau, som ender opp i asfalt, produserer kun Canada Goose Outlet i Vancouver samme tidlige sprekkingsresultat. liker å sette en gammel motor i et nytt fly, sa Hesp. noen år er det en total katastrofe. hevder at asfalterte veier med godt materiale uten olje tilsetningsstoffer skal vare 25 år med nesten liten revner. Noen rehabiliteringsoverlegg eller sprekkforsegling kan forlenge livet i ytterligere 15 år. canada goose jakker herre

I det siste året oppdaget motorveiene i New England-nettene i https://www.canada-goose-jakker.com England at Hesp-undersøkelsen var online, og tre stater, Vermont, New Hampshire og Maine, påleggte straks forbud mot bruk av resirkulert motorolje i nytt fortau.

canada goose victoria parka Det ba sin asfaltleverandør, Montreal-baserte Bitumar, å mislykkes å saksøke disse byråene for å blokkere forbudet. Men søksmålet har bare drevet en større debatt om canada goose outlet eller landbruk av tilsetningsstoffer i asfalt. canada goose victoria parka

canada goose norge Dessverre sa Hesp at det ikke er noen levedyktige miljøvennlige bindemidler for å erstatte petroleumsprodukter. bruker resirkulert vegetabilsk olje fra fastfood restauranter; tallolje, en etterprodukt av papirmasseindustrien; og svin gjødsel. Men resultatene er de samme: væsken skiller seg fra aggregatet i lave temperaturer og utover våren. canada goose norge

canada goose jakker dame asfalt sement eller ingenting. Du kan gå til betong, men det er 10 ganger dyrere. sa at onus er på asfaltleverandørene for å produsere en toppkvalitetsbelegg og foreslår at kommuner legger nøkkelspråket i veiskontrakter om presise asfaltspesifikasjoner. Han oppmuntrer dem til å samle og lagre borehullprøver av nytt fortau som kan analyseres senere, hvis det oppstår problemer. canada goose jakker dame

canada goose victoria Det er noe galt med asfalt sement, så du kan ta entreprenøren ved armen og si, fikse det. sa at Kingston City har vedtatt to av hans testmetoder for å skjerme ut spillolje i asfalt og insisterer på offentliggjøring av kontraktsbudgivere som en del av Canada’s premieprosess. canada goose victoria

Andre kommuner ombord inkluderer områdene York, Peel, Waterloo og Niagara, har pålagt forbud mot uønskede materialtilsetninger, og MTO implementerer tre asfalttester for større motorveiskontrakter ved hjelp av metodikken.

Å få mer los angeles til å bli med er en utfordring, sa han, på grunn av politikk, en svært effektiv industrilobby og mangel på leverandører og konkurranse i enkelte regioner som hindrer byene i å implementere endring.

Doug Duke, administrerende direktør for Ontario Hot Mix Producers Association, stoppet kort for å ringe ut Hesp-undersøkelsen, men spurte hvorfor han delte sine funn med kommuner og ikke industri, og hvorfor han skylden på tvers av gangveier på en faktor.

canada goose jakke Uheldig, og kanskje en uheldig beskjed, for å skylde på alle fortauene i et enkeltproblem. Vi er godt klar over at det er noen problemer med noen veier som har blitt lagt de siste årene med for tidlig sprekkdannelse, men vi har nesten ikke nok informasjon til å hevde at det er resultatet av en ting. Det er mer sannsynlig et myriade av forskjellige tekniske realiteter som det gjelder andre spesifikasjoner i asfalt sement og blandingsdesign. bruk av resirkulerte motoroljebunn, eller vakuumtårn asfaltforlengere (VPAE) i industrien snakker, har vært vanlig praksis canada goose outlet i flere tiår er ikke noe nytt og er basert på forskjellige bindemiddelspesifikasjoner knyttet til krav til vegdesign, klima, trafikkvolum uk og last. canada goose jakke

ren AC (asfalt sement) som kommer fra oljeraffinaderiet har ikke alltid egenskapene til å oppfylle veibeskrivelse spesifikasjoner, sa Duke. er påkrevd for asfalten slik at den kan oppfylle disse spesifikasjonene. VPAE-oljer er en av de modifikatorene som har funnet veien inn i asfaltcement, sa han.

canada goose jakke herre Duke tar problemet med Hesp-påstanden om at et flertall av Ontario-motorveiene ikke fungerer bra. canada goose jakke herre

canada goose herre hvem rider på Ontario motorveier vet at ikke sant. som pothole sesong nærmet seg i mars, foreningen slått en arbeidsgruppe for å vurdere fortau kvalitet over Ontario og komme med anbefalinger for forbedring. canada goose herre

Duke sa Hesp har blitt invitert til å sitte på denne arbeidsstyrken, som inkluderer foreningen egen teknisk stab og asfalteksperter fra University of Canada Waterloo, men han har avslått.

No Comments

Post A Comment