Det bør være en bevisst, bevisst beslutning du har laget

Det bør være en bevisst, bevisst beslutning du har laget

TIFU ved å prøve den ene tingen med et pistol som de gjør i filmene

canada goose jakke Alle fuckups må være din egen. canada goose jakke

canada goose importør norge Vanlige fuckups kan bli fjernet. canada goose importør norge

Din feil må være din feil. Det bør være en bevisst, bevisst beslutning du har laget. Bare fordi noe vondt skjedde med deg, betyr det ikke at du knullet opp.

Din fuckup må føre til negative konsekvenser, unntatt forlegenhet.

canada goose outlet norge Innlegg og titler uten full kontekst vil bli fjernet. Alle innlegg er underlagt en minimumslengde. canada goose outlet norge

Fortell oss hele historien! Historier trenger ofte litt fleshing for å være akseptabelt. Hvis innlegget ditt blir fjernet av denne grunn, er det en sjanse vi tillater det hvis du jobber med det litt. Tittelen din må i det minste gjøre et forsøk på å inkapslere hva du gjorde for å knulle opp. Alle innlegg må inneholde minst 750 tegn med meningsfylt innhold.

Organisk utslipp seksuelt innhold innlegg vil bli fjernet med mindre det i helgen. Altfor vulgære innlegg vil fortsatt bli fjernet.

canada goose i norge Vi har en streng definisjon av helgen i / r / tifu: canada goose i norge

Starter: Lør 12:00 kl. New Zealand tid.

canada goose norge nettbutikk ekte Slutter: søndag kl. 23:59 hawaiisk tid. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose norge forhandler Her er et tidssone-kart canada goose norge forhandler

Eventuelt innlegg som er altfor vulgært, vil bli fjernet etter eget skjønn, selv om det er helgen.

Posting, eller søker, identifiserende personlige opplysninger (ekte / falsk) vil resultere i et forbud uten forvarsel. Dette inkluderer deg selv eller andre, og refererer, men er ikke begrenset til, navn, telefonnumre, e-postadresser eller noen sosiale medier kontoer.

Alle NSFW-innlegg må være merket.

canada goose jakke oslo Hvis du ikke er sikker på om det kan gå, kan du være tryggere enn beklager. canada goose jakke oslo

Visse emner vil alltid bli fjernet (svever for å se listen).

Innlegg som involverer uanstendig, seksuell situasjon, som, men ikke begrenset til, incest, mindreårige og angrep, blir fjernet. Consensual situasjoner mellom to, ikke-relaterte voksne er akseptabelt, men underlagt helgen regel.

Fuckups som resulterer i død (inkludert men ikke begrenset til dyr) vil bli fjernet. Disse historiene er vanskelige å verifisere og er sensitive emner. Hvis du eller noen du kjenner, lider av Toronto-depresjon og har selvmordstanker, eller hvis du kjenner noen som nylig har tatt sitt eget liv, er r / suicidewatch et mer passende sted for hjelp.

canada goose dunjakke Alle forsettlig ulovlige TIFU vil bli fjernet. Dette inkluderer (men ikke begrenset til) tung narkotikabruk (en gang stoffbruk er bra), angrep / vold, svindel, tyveri. Hvis det var en ulykke, har du sannsynligvis det klare. canada goose dunjakke

canada goose billig Moderatorer forbeholder seg retten til å fjerne innhold eller begrense brukerpostrettigheter som nødvendig hvis det anses for å være skadelig for subreddit DC eller opplevelsen av andre. canada goose billig

canada goose norge Posting Canada er et privilegium, ikke en rettighet. canada goose norge

Ingen Bots eller Reklame. Bots eller Narration lenker vil garantere umiddelbar fjerning av tråden / kommentar kan føre til et forbud.

Ingen innlegg eller kommentar kan fremme et off-site-prosjekt. Penger, engasjement og størrelse har ingen betydning for anvendelsen av denne regelen. Hvis du føler at du har et mulig unntak, kan du ikke this website https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge sende beskjed til oss.

Lenker til fortellinger av deres innlegg betraktes som søppelpost og kan garantere fjerning av posten.

Alle innlegg må ende med en TL; DR sammendrag som inneholder din fuckup og dens konsekvenser.

I det minste må TL; DR-sammendraget inneholde ditt knep og dets konsekvenser. Du kan inkludere tilleggsinformasjon hvis du vil.

Hvis et innlegg er fjernet av en eller annen grunn (inkludert å bli fjernet av AutoModerator eller bli fanget i Reddit spamfilteret), kan du ikke repostere det, med mindre du får spesifikk tillatelse med a / r / tifu moderator. Å gjenopprette eller på annen måte avsløre fjernet innhold på noen måte, uansett om du er OP eller ikke, vil resultere i et permanent forbud.

NYDAG I DAGEN ER DET SUB: / r / TIDTRT (Jeg gjorde det rette)

canada goose norge nettbutikk Hvis du ikke ser innlegget ditt, og du er sikker på at det følger alle våre regler, kan du sende oss en link til innlegget slik at vi kan se det canada goose norge nettbutikk.

No Comments

Post A Comment